Z dniem 2018.05.25 na stronie KarpatyWschodnie.pl zostaje zawieszona możliwość nowych rejestracji, dane personalne do tego dnia uległy zamazaniu (loginy, adresy email, zaszyfrowane hasła, miesce zamieszkania). KarpatyWschodnie.pl pozostaję w trybie do odczytu bez możliwości nowych rejestracji oraz logowania do kont istniejących.
Do aktywnej komunikacji zapraszamy na aktywny profil na facebook:
Witam wszystkich chodzących po górach.Czy ktoś miałby chęć na wspólne pochodzenie po Czarnohorze w czerwcu, raczej na początku tego miesiąca? Poluję na kwitnące różaneczniki. Uwaga- nie chodzenie z ciężkim plecakiem przez góry, tylko stała baza i bardzo mały plecak. Ewentualnie dwa miejsca noclegowe. Np. chatka u Kuby w Bystriecu albo inna - w Dżembroni i coś koło Howerli.
Moje ukochane góry to Beskid Niski, ale lubię też Bieszczady : polskie, ukraińskie, słowackie, Gorgany, Czarnohorę, Beskidy,Kotlinę Kłodzką. Interesują mnie wędrówki górskie i kultura. Z zawodu jestem architektem, piszę też o architekturze i nie tylko. Wyjeżdżam w góry co roku w maju i październiku. Poza tym w marcu na narty. Szukam podobnych do mnie na wspólne wypady górskie. tel. 734 507 035